hr en de it fr si cz hu sk pl ru
M+385 91 4444 784   E info@marilusa-nekretnine.hr

KP-19 - AGROTURIZAM - PARK PRIRODE UČKA - 6800 m2

ID:
KP-19
Mjesto :
Lupoglav
Kvart:
Dolenja Vas
Ukupna površina:
130,00 m2
Površina okućnice:
6.800,00 m2
Cijena:
2.625.000,00 kn (350.000,00 €)
Provizija:
2% kupoprodajne cijene
Broj etaža kuće:
Katnica
Tip Objekta:
Samostojeća
Broj soba:
3
Broj kupaonica:
2
Grijanje:
Klasično grijanje
Stanje:
Dobro
Oprema:
Namješteno
Zadnja adaptacija:
2010
Vlasnički list:
Uredan
Građevinska dozvola:
Ima
Energetski razred:
-

Oprema

Vrt, Stolarija: Drvena, Parket, Internetski priključak, Šupa: Tavan, Vrtna kućica, Parking: Više mjesta, Telefonski priključak: Ima, Prijevoz: Samo osobni prijevoz
Udaljenost od mora: 30 m

OPIS

Prodaje se nekretnina  na južnim obroncima Učke,  4 km od izlaza iz tunela Učka. Kuća je  potencijalna  vila u izgradnji sa 6 800 m2 okučnice (moguć dokup dodatnih površina) što omogučava izgradnju bazena, tenis terena, bočališta ili drugih sadržaja.  Nalazi se na osami okružena zelenilom i na rubu je, kako zelenog pojasa u kome nije dozvoljena daljnja izgradnja što osigurava maksimalnu privatnost i mir, tako i Nacionalnog parka prirode Učka. Udaljenost od atraktivnih turističkih lokcija je unutar jednog sata vožnje a udaljenosti su prikazane na karti Istre.  Neposredna blizina lovnih područja, paraglajderskih polazišta a i mogučnost razvoja agroturizma, biciklističkog turizma itd  čini je zanimljivom za različiti tip korisnika...

Okučnica je kultivizirana sa stoljetnim hrastovima te sa stablima trešanja,oraha i lješnjaka, izvorskom vodom, travnjakom sa irigacijom koja je predviđena za  proširenje, obradivim ograđenim vrtom,... U sklopu okučnice  nalazi se radionica 4x4 m sa spremištem  za alate i kosilice. 

Kuća je izgrađena sa „zdravim“ materijalima: puna opeka sa drvenim stropovima i drvenim krovištem. Sve izolirano...  Drvena  termo stolarija. Postavljena je instalacija centralnog grijanja. Trenutačno grijanje: peć na drva i peć na pelete.  Instalacije struje, vode i krov su obnovljeni 2010. god. 

Konceptualno kuća je zamišljena kao obiteljska sa velikom kuhinjom, blagovaonicom,  vrlo velikim dnevnim boravkom,  tri bračne spavaće sobe (od kojih jedna još nije izgrađena) te dvije kupaonice i dodatnim samostalnim toaletom. Međutim od velikog dnevnog boravka napravljena je garsonijera kao samostalna cjelina koja je priagođena osobama sa posebnim potrebama. U načelu moguće je kuću organizirati i kao dvije stambene jedinice  sa dva dvoetažna stambena prostora.  Tavanski prostor trenautačno služi kao spremište no moguće je uređenje u stambeni.                                                                                             

© 2016 sva prava pridržana, MARILUSA nekretnine j.d.o.o.